HTML

Prelaunchmalaysia

Internetes pénzkeresési lehetőség!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Használod a Google-t? Szeretnél pénzt keresni vele? Olvasd el ajánlatomat!

prelaunchmalaysia 2011.01.11. 19:34

 Dolgozz a Google-nak! Januártól megkezdődik a visszaszámlálás! Már csak pár napig lehet regisztrálni, és bezárul eme lehetőség! Tehát gyorsan! A Google nem egy mindennapi lehetőség! Az idő sürget! Nekem két és fél nap alatt közel 3000 fős csoportom alakult ki a világ minden részéről! Próbáld ki te is, veszíteni valód nincsen, maximum csak egy jó játék lesz!
Regisztrációm után 30 perccel már 30 új tagot mutatott a rendszer, azaz percenként egy embert! És nem hívtam meg senkit! Egy új egylábas rendszer. Azaz, nem csak a te általad hozott emberek kerülnek alád, hanem mindenki, aki az egész világon a rendszerbe utánad regisztrál! Mi az üzlet? A Google naponta 1,3 millió $-t profitál a kattintásokkal, most egy alkalmazás segítségével te is részesedhetsz ennek a világpiaci bevételeiből. Mit tehetsz, hogy ne maradj ki belőle? Regisztrálj, de gyorsan! A regisztráció még teljesen ingyenes.
Hol teheted meg? http://www.prelaunchmalaysia.com/birozoltan
A JOIN fülre kattintva tudsz regisztrálni!
Nevet, e-mailt, telefonszámot kérnek, és ezután kapod meg a saját weboldalad címét, amit tovább tudsz küldeni az ismerőseidnek. Egyszerűen cseréld le e fenti linket a sajátodra! Az általad megadott felhasználónév és jelszó alapján megnézheted, (MEMBER LOGIN) hogy hány közvetlen regisztráltad van, és mekkora a csoportod a világban. Gondold át, kit ismersz, aki használja a Google-t? Küldd el nekik, különben más teszi meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prelaunchmalaysia.blog.hu/api/trackback/id/tr852577276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása